Ypsylon Interim Management B.V nieuwe sponsor van Racing Bolt

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is Racing Bolt er weer in geslaagd een nieuwe sponsor aan zich te binden Ypsylon Interim Management B.V. sluit zich aan als trotse sponsor en zal Rik in 2019 ondersteunen in de ProCup 600 van de OW CUP.

Ypsylon Interim Management B.V. is een zusterbedrijf van Ypsylon. Het bedrijf richt zich uitsluitend op het bemiddelen, ontwikkelen en coachen van Interim Professionals.

Daniel Charmes , managing partner:

‘’ Eén van de huidige thema’s op de arbeidsmarkt is “flexibilisering”. Bedrijven gaan zich steeds meer bezighouden met hun “core” business en besteden de andere werkzaamheden uit. Met onze Interim Professionals zorgen wij ervoor dat onze klanten zich kunnen bezighouden met hun “core” business. Onze Interim professionals houden zich met name bezig met verbeter-, professionaliserings-, en veranderprojecten bij onze klanten. Ook brengen wij tijdelijk specialistische kennis in bij onze klanten, bijvoorbeeld op het gebied van HR, Finance, Sales, Supply Chain en Operationeel Management.’’

Ypsylon is een familiebedrijf dat inmiddels ruim 18 jaar andere bedrijven helpt met Human Resource vraagstukken. Met kantoren in Assen en Amsterdam hebben zij een landelijke dekking en een netwerk door heel Nederland.

Met de komst van Ypsylon Interim Management B.V is er weer een belangrijke stap voorwaarts gezet om met een goede basis aan het seizoen te kunnen beginnen.