Reclamedeal.nl nieuwe sponsor Racing Bolt

In voorbereiding op het nieuwe seizoen is Racing Bolt er in geslaagd een nieuwe sponsor te vinden in de vorm van Reclamedeal.nl

Een fanatiek en dynamisch bedrijf met jonge medewerkers en al meer dan 10 jaar een van de meest toonaangevende reclamebedrijven van Nederland, met zowel nationale als internationale klanten.

De mogelijkheden blijken eindeloos als ik spreek met bedrijfsleider Tim Oldewening. Van spandoeken, vlaggen, visitekaartjes en lasergeprinte artikelen en rol up banners. Werkelijk alles is mogelijk op het gebied van reclame en promotie.

Online kunnen allerlei producten snel geleverd worden en voor veel artikelen is 24-uurs levering mogelijk. Dit kan omdat Reclamedeal.nl beschikt over eigen productie en een goede samenwerking heeft met diverse leveranciers en bedrijven uit de branche. Ook op de website www.voordeligestickers.nl kun je in no-time de door jouw gewenste stickers geleverd krijgen!

Door deze samenwerking is Racing Bolt straks direct herkenbaar op de paddock. De samenwerking met RECLAMEDEAL.NL zal bijdragen aan de professionele uitstraling die we als raceteam willen op/uitbouwen!