Gebben Motoren nieuwe sponsor Racing Bolt

Met trots kan ik mededelen dat Gebben Motoren, de meest toonaangevende en grootste Yamaha dealer van Nederland sponsor is geworden van Racing Bolt.

Al sinds 1936 is Gebben onlosmakelijk verbonden met de motor(sport)wereld. Het leveren van vak manschap , kwaliteit en persoonlijke aandacht  is bij Gebben Motoren vanzelfsprekend. Met de ambitie om straks op het allerhoogste niveau te kunnen racen ben ik echt ontzettend blij met de ondersteuning van Gebben Motoren.

Gebben Motoren biedt een breed aanbod aan Yamaha motorfietsen in alle prijsklassen, zowel nieuwe als motoroccasions.  Daarnaast verkopen ze ook andere grote merken.  Alle medewerkers van de motorwinkel beschikken over een enorme dosis enthousiasme en knowhow op het gebied van motoren. Dat is wat Gebben Motoren zo uniek maakt. Ook de zeer uitgebreide werkplaats beschikt over alle (digitale) apparatuur om alle onderhoud en reparaties uit te voeren. Daarbij worden ze ondersteund door een eigen onderdelenmagazijn waardoor vele onderdelen en accessoires direct uit voorraad leverbaar zijn. Als jarenlange klant van Gebben kan ik elke motor(sport)liefhebber aanraden om eens bij ze binnen te lopen. Voor meer informatie kijk dan op www.gebbenmotoren.nl

Racing Bolt hoopt op een lange samenwerking met dit prachtige familiebedrijf en wil het Gebben Team dan bedanken voor het vertrouwen!